Vänligen kontakta oss om ni inte hittar svaret på er fråga här.

Byten & Returer

Support / Byten & returerByten & returer


När behöver jag skicka tillbaka varan vid en retur?

Från dagen då du mottager din vara har du 14 dagar på dig att returnera utan att du behöver förklara varför du vill returnera den. Varan och förpackningen måste dock vara i samma skick som när du fick dem. Notera att vi erbjuder fri leverans till våra kunder vid order över 800 kr men att returkostnaden täcks av kunden. Returadress: Ball Bralla, Friggas väg 1, 26937 Båstad.


Vilka kostnader förekommer i samband med retur av min vara?

Returkostnaden täcks av köparen. Om du vill returnera en vara råder vi dig till att använda samma låda/påse som du fick den i. Skicka gärna som brev.


Har ni redan mottagit min returnerade vara?

Så snart vi har fått och behandlat din returnerade vara kommer du få ett bekräftelsemejl från vårt lager. Det kan ta upp till sju dagar från det att du skickat varan.


Hur kan jag byta en vara?

Du kan lätt byta din vara inom 14 dagar genom att fylla i returformuläret som medföljer i din beställning. Från dagen då du mottager din vara har du 14 dagar på dig att returnera utan att du behöver förklara varför du vill returnera den. Varan måste vara i samma skick som när du fick dem. Notera att vi erbjuder fri leverans till våra kunder på order över 800 kr men att returkostnaden för att ändra en order täcks av kunden. Vid byte till annan storlek/modell så skickar vi ut nya önskade varor till dig utan kostnad.


När kommer pengarna för min returnerade vara återbetalas?

Så snart vi har fått och behandlat din returnerade vara kommer du få ett bekräftelsemejl av vårt lager. Det kan ta upp till sju dagar från det att du skickat varan. Om möjligt överför vi pengarna till samma konto som användes för att betala ordern.